Puh..vad mycke jag har hunnit med

Jag har varit solo hemma nu nästan två veckor. Första dagarna var det jättelustigt. Jag sprang bara runt och inte gjorde något riktigt. Jo, okej jag åkte till jobbet och utförde mina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt.
Men annars då ...jag gjorde lite här och lite där och efter några dagar så började jag att sakna mina killar som jag annars alltid har runt omkring mig.  Jag satt och tittade på kort och började sakna dom ganska mycke.

Men vad mycke jag har hunnit med dessa veckor....sytt färdigt ett lapptäcke som jag har började med för två -tre ÅR sedan. Det är färdigt nu och ligger på storebrors säng, framkallat bilder som jag inte har gjort på ett år..., fixat och donat på min kolonilott..., plockat jordgubbar, frysit in och gjort lite sylt..., inköpt två bikini som jag har sprungit och dragit mig för hela sommaren.., sedan har jag även hunnit med att träffa många vänner och kunnat sitt ner och prata. Det har även blivit någon vända ner på
Storsjöstråket som är i stan just nu.

Nu sitter jag här och bloggar istället för att packa men det är sååå tråkigt men ett måste. Nu ska jag ner och träffa familjen och ha semester från bloggandet ett tag.

Ha en skön sommar och njut i solen!  Carpe Diem!

Frösövallen

174668-127

Vi har haft besök av våra härliga vänner från Jönköping. De var här en hel dag och ville helst inte åka så mycke bil. Deras lilla var less på bilen och ville vila från den en dag. Vad gör vi då? Jo vi går upp till ett härligt fik med utsikt över hela Oviksfjällen. Detta sagolika fik heter
Frösövallen och har massvis med go fika.

Verkön

När mina föräldrar var här så gjorde vi många utflykter. Till Andersön och en till Verkön med båten Thomeé. Tyvärr så blev det ingen bild på båten. Pojkarna hade fullt upp med att se allt på båten så vi satt inte så mycke still. Men här kommer en bild från Verkö slott där vi åt en fantastisk middag.

              174668-126

Första skörden...underbart

174668-125

Har precis varit nere vid lotten och tagit de första gubbarna. Det är nåt speciellt med att få äta det man själv har odlat. idag tog jag även upp alla rädisor så vi kan äta upp dem innan vi åker från stan men jag satte ner lite nya frön av rädisorna så vi får en skörd till längre fram.
Se vilka fina röda sommarfärger är det inte härligt så säg!

Cykeltävling

Cykeltävling

Nu är snart alla i familjen redo för denna tävling. Som vi har tränat, laddat och snart äntligen är det dax.  Pappa ska ut och cykla
Mörksuggejakten i Rättvik och Hannes vill också ha en nummerskylt så sagt och gjort så blev det en nummerskylt häromdan.
Så nu ni alla cyklister där ute kommer vi med buller och bång.

Tips från Klister

Härom veckan tittade jag och Hannes på mitt favorit barn-program Klister. Där fick vi tips om att göra fina ramar till barnens fotografier. Så för någon dag sedan när det regnade ute så pysslade vi lite.
Det blev en ram och en sjörövarflagga och en pirat.
Vi införskaffade ett litet häfte från Panduro med olika mönster som man kunde lägga på pärlplattorna.
Här kommer en bild på resultatet.
174668-123