Syskonkärlek



En bild på våra grabbar när de har kul tillsammans. Just nu har vi precis varit inne på andra veckan med sjukdomar. Förra veckan så kräktes båda grabbarna, denna veckan har Max haft hög feber, hosta, ont i halsen och förkylning. Idag har han varit såå pipig för att hans älskade pappa har varit  borta några timmar med storebror. Det är härligt att ha syskon, att alltid ha någon hemma att leka med, busa med skratta med och bråka med

Livet rullar på....

Här känns det som livet bara rullar på och man hinner inte med någonting ...inte i alla fall blogga.
Jag kanske inte prioriterar det just nu. Den lilla tid jag har över vill jag träna, vara med barnen eller annars är jag så trött så jag orkar ingenting. Maken frågade förut ska det vara så här livet ut???? Om två veckor ska vi åka skidor en helg med kompisar och bara ha mysigt ... på tu man hand. Utan barn! Det känns som jag inte vill vara med mina barn. Dom älskar jag mest på hela jordklotet!!!!! Men så här en vecka efter kräksjuka barn så behöver man en liten stund för sig själv eller tillsammans med gubben.

Nyårsafton = guitar hero kompetition



Vår nyårsafton tillbringade vi med goda vänner. Vi var tre familjer som lekte tillsammans, laga väldigt god mat och hade värsta teamworket i köket. Sen drack vi goda drinkar och spela guitar hero och " det var så kul " citat från en tjej som aldrig fick nog ; ) Vi hade väldigt roligt hela kvällen. Barna var vakna hela tiden, men vid halv ett ville Hannes sova och då hade redan lillebror somnat i sängen till en film. Som tur var tog vi det lugnt på morgonen, åt frukost i godan ro och städade undan efter kvällen fest och barnen lekte på, till sist tog vi en kaffe innan vi åkte hem. Då var det OK igen att köra hem. Och det var det för på bron över till Frösön stod polisen och hade nykterhetskontroll och det gick bra för vår pappa De hade stått där sedan åtta på morgonen undra hur många som blivit av med körkortet.

Max badar fotbad



Nu har jag inte bloggat på väldigt länge jag har haft jullov och bara ägnat tiden åt familjen. Vi har åkt skidor, skridskor och slalom. Idag hade vi tänkt att åka skridskor på allmänhetens åkning, men tyvärr var det hockeyturnering så vi kunde inte åka och ute var det minus 24 grader och då sa mamma nej till at åka ute. Hannes blev jätteledsen och sur på mamma och skulle köpa en ny mamma. Då sa min älskade vän i telefon en bättre mamma än mig är svårt att hitta och att jag blir väldigt dyr att sälja. Tur att få höra sådana ord av sin vän när ens son testar alla gränser i värsta sex års trotsen. TACK Bettan!  Nog om detta här kommer en bild av vår lilla guldklimp som badar fotbad!