Nya cykeln







Vår äldsta grabb har fått en ny cykel och han är så stolt över denna hoj! Han vill gärna cykla från morgon till kväll och helst med sin kompis hela dagen och varje dag. Idag har de cykla fram och tillbaka och hoppat. De lånar gärna varandras cyklar också. Han blir aldrig less. Häromdan var han ute med pappa, mamma,lillebror och farbror Johan och cyklade runt på stigar i skogen där Farbror bor. Det var så kul att se och han har så mycke ork våran "lilla" grabb. Det var nog lillebror som satt bak på pappas cykel som blev less först efter 9 km upp och ner över stock och sten. Men Hannes log som solen!!!

Bäsna trädgård, vilket underbart ställe!

Vi är på semester i Dalarna. Har hunnit med mycke under vår vecka här. Jag har haft möjlighet att vara vid Bäsna trädgård två gånger, vilket glädjer mig oerhört mycket. Vilken vacker trädgård, det finns runt denna handelsträdgård. Där kunde jag gå flera timmar. Första gången jag var där var bara minsta grabben med som är 2 år och han var väldigt fascinerad av trollstigen. Han gick och tittade på alla fina troll och djur som ligger längs stigen. När man sedan kom fram till hönsen och tupparna, så blev han väldigt glad och lycklig. Vi gick vidare i alla fina växthus och shoppingboden. Han trivdes som fina fisken. Det fanns mycke vatten, fina stenar och fiskar att titta på. 
Andra gången jag var där så var den äldsta grabben med också, då var det lite mer full fart och vi var inte där lika länge. Han tyckte också det var ett mysigt ställe och mycke att titta på. Har ni inte varit där och har vägarna förbi Borlänge och dess omnejd åk dit!
Här kommer lite bilder därifrån!








Nu är allt klart och vi drar på semester!

Denna veckan har jag varit så flitig här hemma. Men nu  är allt klart och det firade jag och gubben med en middag vid marinan i stan. En underbart god middag och gott i glaset. Mycke solsken och båtarna på vattnet. Kan livet bli härligare, ja vi saknade våra små solstrålar till grabbar. Men imorgon får vi träffa dom igen. Nu saknar vi dom otroligt mycke.

Men nu ska ni få se bild bevis på min intensiva vecka.




Första gången med betong .... men inte sista

Oj vad kul att göra olika former med betong. Vi använde både finbetong och grovbetong.
Idag gjorde vi rabarberblad, kruka, platta och olika fat.
Det var första gången för mig men inte för min vän. Så hon kom med tips och ideér! Sen desto mer man gjorde och formade så ville jag prova mer och olika saker hela tiden. Vi slutade nog när betongen var slut. Detta kommer vi att göra igen. Här kommer lite bilder på dagens pysselkväll.

   


Barnens rum har blivit ..... målarrum för några dagar

Nu har grabbarna semester med farmor och farfar i Dalarna. Jag har flera projekt som är lättare att göra när barnen inte är hemma. Nu är de igång. Som storstäda förråden som det lätt blir att man bara packar in och aldrig rensar. Att måla grabbarnas våningssäng är nu igång som ni ser på bilderna här. För ett tag sedan gav min svärmor mig en ide att måla om kökssoffan och det håller jag också på med nu. Mattias undrar om jag har blivit smittade av vitsjukan, som han tycker ibland att hans mamma har. Men det blir så fint,  så tack för idén! Det blir ljus och fint nu i både kök och på grabbarnas rum.



Äntligen har den blivit min!

Jag har länge gått och fluktat och längtat efter denna väska. Men jag har tyckt att den har kostat lite mycke för en väska. Nu har jag i alla fall unnat mig den. Den hänger här hemma och det känns så rätt. Som småbarns mamma köper jag mest saker till mina grabbar och inte så mycke till mig, så nu tyckte jag att jag var värd denna fina axelväska från Marimekko.


Glad sommar önskar jag er!



Med dessa underbara blommor som jag har nere på kolonilotten vill jag önska er en riktigt glad sommar! Hoppas vi får lite mer värme än det har varit.