Grabbarnas byrå är färdig!



Nu är deras byrå färdig också! Jag tycker det var riktigt kul pyssel och det kommer nog bli lite mer decoupage senare. Men nu måste jag ägna pysseltiden åt julen, jag ska göra lite julkort och en ny tomte som jag har tovat en mössa åt så vi får väl se när det blir gjort! 

Glad advent på er! Adventskramar till er från mig!

Nu börjar allt falla på plats...

De senaste veckorna har det hänt lite i ens liv..

Imorgon är min sista dag på mitt arbete i K. på en halvår. För på måndag så börjar jag inne på skolan i stan med ett nytt  arbete och nya arbetskamrater och nya utmaningar. Det ska bli jättekul att komma till en ny arbetsplats med andra arbetstider. Nu kommer oxå jag arbeta måndag till fredag mellan 8-16. Jag kommer vara ledig helger och ha jullov, sportlov och påsklov. Det är guld värt! Jag kommer inte sakna mina arbetstider som har varit kväll, natt och helger men jag kommer sakna mina barn/ungdomar  och mina arbetskamrater. Men nu har jag varit på samma arbetsplats i cirka 10 år med lite avbrott för studier och barnledighet.  Så jag behöver något nytt! jag ser verkligen fram emot detta!

Nu har vi bara ett bekymmer att lösa att någon går ut med vår älskade hund om dagarna. Men det verkar som det har löst sig oxå för idag hade vi en annons i ÖP och det har varit flera som har ringt. En dam verkade jättetrevlig och hundvan. Så vi ska träffa henne i veckan och se om det funkar för alla parter.

Jag skriver en rapport hur det går här hemma.

Skriv gärna en hälsning om du är inne och läser om vad som händer på vår gata!

Nya projekt....decoupage

Det har hänt lite saker de sista dagarna. Vi har köpt ny bil och i helgen var vi "tvungna" att testköra den. Åkte en tur till Sundsvall tur och retur över dagen. Naturligtvis gick vi på Biltema och IKEA. På biltema var vi tvungna och införskaffa nya saker till bilen och på IKEA hittar man ju alltid roliga saker. Jag har mina pyssselsaker utspridda överallt, så nu köpte jag en liten minibyrå för att ha det samlat på ett ställe. Borde skaffa fler men platsen finns inte just nu. Dessa är ju träfärgade men hade sett ett tips på Asamia:s pysselhörna att dekorera den. Så jag läste lite om decoupage och satte igång. Sprang på stan och letade servetter, nu är den färdig och jag blev supernöjd. Vilket roligt pyssel!!! Nu ska vi fixa till flera saker här hemma. Hannes ville göra lika som mamma men han skulle ha döskallar. Jag hittade inte några servetter med döskallar så det fick bli spiderman tema istället.



Jag har provat mina nya pennor



Nu har jag varit i stugan och kunnat sitta och måla på kvällarna när grabbarna har somnat.
Och här är första kortet. Skriv gärna ett hej innan ni lämnar bloggen. Kram till er alla! *

Här är jag igen





I veckan har vi haft höstlov tillsammans och vi har varit i Grövelsjön. Där var det massvis med snö. Barnen åkte pulka. Här kommer bilder från en utav utflykterna. Vi föräldrar frös om fötterna så det första vi gjorde var att köpa nya vinterskor varma och sköna på Jula.