Vårvintern är på väg....

174668-68174668-66174668-67

Häromdagen när Mattias kom hem från skolan.... då var det så underbart väder, så vi var tvungna atrt klä på oss och gå ut innan vi gjorde mat.

Vi har en kulle precis i närheten där vi bor och vi knatade upp och åkte ner flera gånger. Max satt i vagnen och skrattade åt alla pappas dyk rakt ner i snön. Det blev värre och värre för varje åk. Så här kommer bilder från detta äventyr!

En rapport utan bilder från badrumsrenoveringen.  Äntligen, igår när kom hem sent efter jobbet kunde jag ställa mig och duscha i vår lägenhet. Nu är det snart färdigt. vi kan spola på toaletten, man kan spola vatten i handfatet och krokar för handdukar är på plats. Det som är kvar... Måla alla rör, installera in tvättmaskinen och taklampan, sätta dit lister till dörren och sist men inte minst in med badkaret.

Som pojkarna har saknat detta igår satt de i duschen och lekte i 30 minuter. Mattias tog ut Max och torkade honom. Satte honom på golvet medans han torka sig själv, då hör han Hannes säg: Pappa, max är i duschen igen. Då hade den lilla busungen krypit tillbaka in bakom duschdraperiet.  Ja, ja, duscha lite till du...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback