Ko dans ut i hagen

174668-104174668-105
174668-106

Idag var vi på en spännande utflykt med barna. Vi var ute i Måläng och såg korna dansa ut i hagen. Det var första gången denna vår som korna blev utsläppta i hagen. Det var en syn utan dess like. Korna kom i full språng och plötsligt stannade dom och undra vad alla människor gjorde där, sen sprang dom vidare ut i hagen och börja grufsa och sprattla som sprattelkor. Hannes tyckte det var spännande och titta hur dom betedde sig. Var även inne hos killingarna och kramades med dom. Hannes vill lyfta upp dom och gosa. Sen smet en av killingarna ut och in i ko hagen. Och det var fascinerande hur korna gjorde då. De ringade in killingen och lotsa den tillbaka till staketet. Så ägaren kunde ta in honom i båset igen.
Eftersom vädret inte var med oss så fick vi fika inne i bilen innan vi åkte vidare till nya äventyr...
En annan rapport är att Max går nu ungefär 7-8 steg innan han sätter sig ner och senupp igen och försöker så snart har vi ännu en att kuta efter, det blir svettigt för pappa Mattias som ska vara pappaledig snart.

Kommentarer
Postat av: carin

Underbara, härliga kossor :-D Eftersom jag har lite koskräck var det med blandad förtjusning som jag för någon vecka sedan gick in i kohagen efter bajs för att lägga på komposten... Men det gick ju riktigt bra och snälla var de också.. Nu ligger bajset där och brinner, jorden blir kanon om ett år.
Vi saknar er... vi saknar er :-(
Storebror tjatar om att han vill åka upp till er. Jag är ledig 10 v i sommar och maken är upptagen/borta tre av dem, men annars så har vi tid att komma upp :-D
KRAM på er alla och godnatt.

2007-05-22 @ 23:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback