Fjällhalsen



  

Förra helgen var vi upp på en dagstur till Fjällhalsen, det var underbart väder och vi hade gott fika och trevligt sällskap, så det kan inte bli så mycke bättre. I sällskapet var vi två barn, fem äventyrslystna vuxna och tre hundar. Vi gick en liten bit och stannade och fikade. Hittade massvis med blåbär, så det fanns alltid en anledning och stanna äta lite bär och få lite mer energi och sedan knata vidare.  Barnen busade med varann och hundarna sprang runt och njöt av det fria. Mest energisk var Birr som är cirka 6 månader. Sappo och Douglas som är 7 år och 8 år vet att det är bäst att spara på energin. Men sen i bilen hem så var alla jättenöjda. Hannes och Max och Douglas och Sappo somnade ganska snabbt.


Kommentarer
Postat av: morfar

Hejsan på Er alla

Roligt att komma hem från veckan i Bohuslän och se alla bilder med text vad Ni haft för Er.

Vi själva I&H har promenerat,cyklat,läst o lyssnat på böcker,kollat att Gullbritt o Gullmaj ,vägverksfärjorna har kört efter tidtabell.

Suttit uppe på berget intill och haft räkor,vitt vin o painriche med och njutit av utsikten.Stugan ligger inbyggd i klipplandskapet i tyst o läig miljö.som vi förfogat nu en vecka från söndag till idag lördag.

Hälsningar morfar&mormor

2008-08-23 @ 18:08:54
Postat av: johannes

Du det där såg härligt ut, där skulle man varit med. Nämen..ser man på, det var jag ju. Tack för en trevlig tur. Just nu är det någon som skulle behöva en sådan tur. Individen i fråga står och gnäller och är rastlös. Kanske en sväng i regnet skulle göra gott.

2008-08-28 @ 19:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback