Jobb jobb och snart semester

Nu känns det som att jag har varit på jobbet hela veckan. Men det har varit lite där emellan också. Vattkopporna har börjat torkat in och försvunnit. Så på måndag blir det dagis som vanligt igen. Nu är det en vecka kvar innan man går på 4 veckors semester. Det ska bli härligt att få åka söderut och hälsa på nära och kära.
Midsommarafton blev ganska lugn och stillsam. Med pick-nick uppe vid Stocke Titt (där vi en gång för tre år sedan hade en underbar bröllopsfest) träffade några goda vänner där och sedan hade vi grannen och hennes grabb på middag. Lugnt och skönt!
Hoppas alla ni därute hade en trevlig midsommar! Skriv gärna en kommentar och berätta. Nu blir det lite mindre bloggande under sommaren. Men något inlägg måste jag göra och även titta in hos mina favoriter. Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Ingegerd&Hans

Vi hade även en lugn midsommarhelg med promenader och vistelse i vår sköna veranda när det blåst å regnat o solen värmt för sällan, hoppas värmen återvänder.Syster Sara har daglägerverksamhet med föreningen Volt nu i två veckor och en ny hund har hon skaffat sig,en blandras som verkar vara snäll men ordentligt kraftigt byggd, en rustik hund så att säga.Hoppas få se Er hos oss under dina kommande 4 veckors semester innan vi kommer upp till Er.Vi hörs.Kramar till pojkarna från oss båda.









2008-06-22 @ 09:34:38
Postat av: Johan och Anna

Midsommaren blev lugn. Jag och Anna var upp till deras stuga i Leksand. Vi åkte upp till Tällberg och tittade på en midsommarstångsresning, ett måste för att det ska bli midsommar :). Sedan påväg tillbaka till leksand så dog min bil. Så vi fick ställa den i hjortnäs och ringa på skjuts. Men kvällen blev bra iallafall. Åt god mat och hade trevligt med vänner. Kram på er från Sifferbo.

2008-06-22 @ 15:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback